• Некој за кафе?

  30 минутна кафе пауза, секој ден, гарантираме продолжување на животниот век… Преубав амбиент во Остин, Тексас… Дрвото е јапонски Јавор. Некој за??? 🙂

 • Полетуваме :)

  Моментот на полетување на ракетата Northrop Grumman Antares. Потисок, кој треба да лансира 712 кг храна, 1965 кг хардвер, 111 кг заштитна облека + екипаж...

 • Волци се враќаат по пленот

  Во оваа слика, во сопственост на магазинот National Geographic, гледаме пар волци кои се враќаат да ги дојадат остатоците од арктички бивол, на далечниот север...

 • Последниот бел носорог во Кенија

  На сликава, сопственост на магазинот National Geographic, чуварот Јозеф Вахира ја оплакува смртта на Судан, последниот мажјак, северен бел носорог во Кенија. Видот сега е...

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација