• Како звучи издувот на BMW i8?

    Од секогаш добриот звук на спортска кола воодушевувал…. Ламборгини????Пффффф, правиот спортски звук го дава BMW i8!!! Ако не верувате, погледнете го видеото!!!!

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација