• Спретен рибар….

    Со ваква спретност и агилност, се мислиме да го пуштиме на Oлимпијада, дисциплина 100м со пречки!!!! А не е лошо и фрлање копје…..

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација