• Полетуваме :)

    Моментот на полетување на ракетата Northrop Grumman Antares. Потисок, кој треба да лансира 712 кг храна, 1965 кг хардвер, 111 кг заштитна облека + екипаж...

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација