• Волци се враќаат по пленот

    Во оваа слика, во сопственост на магазинот National Geographic, гледаме пар волци кои се враќаат да ги дојадат остатоците од арктички бивол, на далечниот север...

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација