• Како се прават пури?

  Кратко видео објаснување за производството на квалитетни пури. Од садењето на специфичниот вид на тутун, до виткањето и пакувањето на ова задоволство за секој маж,...

 • Пиење млеко, од амбалажа! :)

  Млекото е многу хранлива течност, основна напивка за сите цицачи. По правило секогаш е највкусно кога е тазе. Колку тазе е доволно тазе? Од амбалажа!...

 • Како се прави Jack Daniels?!?

  Сите уживаме во капка добар Џек Даниелс виски, но никој не помислува што се влегува во процесот на производство! Одвојте 6-7 минути од слободното време,...

 • Hide your kids and wife!

  ОК, да ве потсетиме на приказната: Во гето, во Америка, во необезбеден стан влегува агресивен крадец и пробува да ја силува девојката која живее во...

 • Може е брз, ама е и трапав! :)

  Дечкине што собираат тениски топчиња на тениски терени се под силен притисок. Да ги земат топчињата, а што помалку да пречат на играта. Некогаш ова...

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација