• Дружељубива фока! ;)

  Фоките на галено ги викаат "Морски кученца". И со право. Нуркачите сведочат дека се работи за страшно мили и љубопитни животни, Еве видео од една...

 • Војната на видрите! :)

  Три чекори до војна на видри: 1. Заради пандемија човекот не излага од дома 2. Видри навлегуваат подлабоко во слободните урбани средини 3. Се организираат...

 • Некој за кафе?

  30 минутна кафе пауза, секој ден, гарантираме продолжување на животниот век… Преубав амбиент во Остин, Тексас… Дрвото е јапонски Јавор. Некој за??? 🙂

 • Волци се враќаат по пленот

  Во оваа слика, во сопственост на магазинот National Geographic, гледаме пар волци кои се враќаат да ги дојадат остатоците од арктички бивол, на далечниот север...

 • Последниот бел носорог во Кенија

  На сликава, сопственост на магазинот National Geographic, чуварот Јозеф Вахира ја оплакува смртта на Судан, последниот мажјак, северен бел носорог во Кенија. Видот сега е...

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација