• Некој за кафе?

  30 минутна кафе пауза, секој ден, гарантираме продолжување на животниот век… Преубав амбиент во Остин, Тексас… Дрвото е јапонски Јавор. Некој за??? 🙂

 • Полетуваме :)

  Моментот на полетување на ракетата Northrop Grumman Antares. Потисок, кој треба да лансира 712 кг храна, 1965 кг хардвер, 111 кг заштитна облека + екипаж...

 • Волци се враќаат по пленот

  Во оваа слика, во сопственост на магазинот National Geographic, гледаме пар волци кои се враќаат да ги дојадат остатоците од арктички бивол, на далечниот север...

 • Последниот бел носорог во Кенија

  На сликава, сопственост на магазинот National Geographic, чуварот Јозеф Вахира ја оплакува смртта на Судан, последниот мажјак, северен бел носорог во Кенија. Видот сега е...

 • Видео од површината на комета

  Пред пар години, мисијата Розета слета робот на површината на кометата Чурјумов/Герасименко. Ова е видео склопено од сликите кои сондата ги направи.  Еве до каде...

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација