Hide your kids and wife!


ОК, да ве потсетиме на приказната:

Во гето, во Америка, во необезбеден стан влегува агресивен крадец и пробува да ја силува девојката која живее во станот. Не успева и бега, а како епилог, братот на за малку силуваната жртва на ТВ објаснува како све се десило.

За наша среќа, типот зборува во ритам, а на интернет има генијалци кои тоа ќе го искористат со малку auto-tune, за ние да умираме од смеење денес! 🙂


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација