Кога помошта не ти е од помош….


Кога сме повредени, сите ја очекуваме помошта која живот значи……

Но, некогаш, тие од кои очекуваме многу, се спретни како слон во стаклара…


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација