Трчај, трчај, ќе те фати полициски час!!! :)


Трчањето, џогингот е супер здрав. Убави и здрави се и опуштените вечерни прошетки. Вечерно трчање не е баш здраво. 

Погледнете зошто! 😀


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација