Спретен рибар….


Со ваква спретност и агилност, се мислиме да го пуштиме на Oлимпијада, дисциплина 100м со пречки!!!!

А не е лошо и фрлање копје…..


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација