Ех, порано колите бољи ги правеа… челик бре брате, 2мм… ! :)


Трајно врежан став кај стерите генерации е дека порано се било поквалитетно, потрајно, подобро. Покажете им го тестов на Фолксваген Сантана, од 1988-ма година. 🙂


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација