Голови кои физиката “не може да ги објасни”! 8)


Додека до болка ни недостигаат воѕбудувањата од светските првества во фудбал, да погледнеме една убава збирка на голови, каде физиката е делумно занемарена или целосно прекршена! 8)


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација