30-ти роденден на Хабл вселенскиот телескоп!


Деновиве Хабл вселенскиот телескоп го прослави 30-иот роденден. Во последниве три децении ни подари илјадници фотографии од раѓање на ѕвезди, далечни галаксии, маглини, соѕвездија, црни дупки…

Ова е избор од најубавите негови фотографии.


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација