Симулирана борба помеѓу 1.000 Тираносауруси и 80.000 кокошки! Баш ви требаше ова! :D


Дали некогаш сте помислиле, кој би бил победник ако се степаат 1.000 гладни Тираносауруси и 80.000 кокошки. Дали ви сметало на сонот? Дали ноќе сте се буделе испотени од мислење? 

Нема веќе неспиење. Еве го видеото! 25-минутна симулирана борба. НАПНАТО! 🙂


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација