Одење на одмор во Грција лето 2020


Согласно одлуките за затворање на границите, како и најавените предлози за медицински пасош, мислиме дека ова ќе биде секојдневна глетка, на македонско-грчка граница ова лето! 😀


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација