Најреално изглумена смрт!!!!


На сите ни се познати способностите за глума на глумците од Боливуд, но, мислиме дека оваа сцена, може да се окарактеризира како најреално изглумена смрт, во историјата на кинематографијата!!!!

П.С Успеа и на штендер да го стави моторот!!!!


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација