Квалитетен документарец за македонската, охридската јагула!


Јагулите се светски феномен, кој за наша чест живее во Охридското Езеро. Погледнете еден постар, но многу квалитетен, документарен филм посветен на животот на јагулите. Рибите кои се раѓаат во Охридското Езеро, а одат да се спарат и да умрат со Сарагасовото море во Северна Америка. Уживајте!


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација