Нема маски? Направи си! :)


Во екот на коронавирусот, многу е важно носењето на заштитни маски, а нив ги нема! А, ако ги нема, можеме да си направиме! 🙂


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација