Дрон доставува пица! 8)


Во технолошки напредните земји, дури и каратинот не е тежок и стресен. Еве како се доставува пица со дрон. И плаќањето е електронски, секако. Враќањето мастика наместо кусур е сеуште недостижна технологија! 🙂


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација