Симпсонови од Источна Европа

Со soundtrack од Горан Бреговиќ, нормално! :D


Симосонови доаѓаат од другиот крај на светот, од град со нуклеарна централа. Еве како би изгледале ако беа од близината на Припјат и Чернобил. Нормално, музичката подлога е на Горан Бреговиќ! 🙂


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација