Руси во Изоизоляция! :)


Изоизоляция е популарна руска страна на Facebook, на која, во досадниов период, луѓето постираат нивни рекреации на познати класични и модерни уметнички слики. Еве ги најубавите! 🙂


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација