Лошо, болно, скапо!!!

Спортски повреди! Добри! :)


Збир на домашни вежбачи и епилогот од нивните вежби. Некогаш е глупо, некогаш болно, а некогаш скапо! Бар ќе се насмееме! 🙂


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација