Пандемија на Шпанска треска, 1918-1920


Пандемиите не се ништо ново. Светот секогаш бил подложен на вируси, а со денешната густина на населението во урбаните средини, можноста за инфицирање е уште поголема и полесна. Погледнете неколку слики од “модата” во минатата светска пандемија.


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација