Малчице је друкчије у пракси….


Некогаш поговорката дека од гледање се учи не проаѓа во пракса, или што би рекол Боро Чорба малчице је друкчије у пракси….


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација