Ама… АМА 👀


Навистина немам што да додадам 🤷🏻‍♀️

Освен што не би сакала да ми се активира алергијава на полен пред ваква публика 😂

#црнопасеневиди

Велам маааалку грубо од нивна страна.... Ама па што не си кивна у внатрешна страна од лакт?!

Уствари не...

Уствари шо знам... 😱😂😂😂

(видеото е од забавен карактер. СТОП за луѓе без смисол за црн хумор)


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација