Најдобрите урбани графити за 2019-та


Графити-културата одамна се претвори во воодушевувачка урбана уметност. Техника која го има целиот град за платно за изразување на мислењето. Почна како дел од Хип-Хоп културата и нивниот начин на обележувања на градот, а денес погледнете. Секој град се гордее со убавите графити.

Еве ги најубавите од 2019-та, според магазинот Street Art:


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација