И балерините останаа дома


И балерините во периодов се заглавени дома, а нивниата професија бара тие да останат во форма. За наша среќа, имаме снимка од загревањето на една убава балерина! 🙂


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација