Иницијалната каписла за песната Smooth Criminal


Многумина се прашуваат од каде црпат идеи големите музички имиња за нивните хитови.

labavo.mk од извори блиски до Џексон, дојде до видеото за настанокот на познатата хит песна  Smooth Criminal….

Уживајте!


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација