Индиски секси хумор


Се смеам повеќе од колку што треба, ама индијциве дефинитивно ги имаат поместено границите за жанровите акција и софт порн у насока на трагикомедија.

Боливуд РУЛС 🤘


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација