Натпревар во смрзнати фризури!


Канаѓаните се толку навикнати за ладните зими, што и во нив наоѓаат простор за смеа и забава. Од 2011-та па наваму, секоја зима, во топлоите води на Такини Бањата, во Јукон, се одржува натпревар во најинтересна смрзната фризура. Има награди во 5 дисциплини: женска фризура, машка, групна, најкреативна фризура и награда од публика. Секој победник во катерогиите добива по 2000 канадски долари како награда. Еве ги најинтересните од оваа година! 😉


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација