Настанувањето на Би Џис! :)


Колку и да звучат синтетички, гласовите на членовите на бендот Би Џис (Bee Gees) ја сменија светската музика и години владееја со диско сцената. Еве како почнале! 😉


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација