Мачки реагираат на Мачка-филтер на Snapchat! :)


Сите се зезаме со филтрите на Snepchat, Facebook… ама никој не помислил како нашите мачки би реагирале, конкретно, на филтерот "Cat"! Еве да ви покажеме! 🙂


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација