Corona Time

Родители сте на уонаби тинејџери? Тешко ја поднесуваат изолацијата?


It's corona time… Нема кој не слушнал за ова. Изолација. Цел свет. Тешко се справуваме со седењево по дома 😕

За бабите и дедовците сеуште сме во потрага на решение како да ги задржиме дома, арно ама за уонаби тинејџериве што нит се водат-нит се тераат, воала предлог 👌😁


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација