Нервозен сте? Слушнете ја песнава!


Се работи за песната Weightless на триото Marconi Union. Бендот е познат по бавните електронски ритмови, ама Weightless им е екстремна. Студии покажале дека оваа песна толку го смирува човекот, неговиот крвен притисок и пулс, што дури е опасна ако се слуша во кола. Предизвикува замаеност и тромавост. Да бидеме сигурни дека ќе се опуштите како што треба, а таков е периодот, ви ја постираме во 10-часовна верзија. Ваљда ќе помогне! 🙂 

P.S. Препорачуваме да ја слушате со слушалки!


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација