Русија испраќа порака против Коронавирусот! 8)


Во фркава со коронавирусот, секој влада, согласно моќта и технологијата со која располага, испраќа пораки за останување дома. Еве како Русија и нејзината авијација го прават тоа!


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација