“Глувчешка закачка”, слика на годината!


Сликата "Глувчешка закачка" на фотографот Сем Роули ја однесе награда за најдобра фотографија за 2019-та, во категорија "Див свет", на конкурсот на Природо-научниот музај на Лондон. Колку само авторот се нашол на вистинско место, во вистински време. 🙂


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација