Fast & Furious – Враќањето на Чили Вили


Општото мислење е дека пингвините се бавни и тромави животни. Но, не и Чили Вили од видеово. Тој ќе глуми во новиот Fast&Furious, 100%! 🙂


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација