Тонењето на Титаник, во реално време


Не постои нешто што не е кажано, ниту откриено за најголемата цивилна поморска несреќа во историјата. Титаник бил преубав брод, кој поради лоша среќа однел повеќе од 1.000 луѓе на дното на ладниот Атлантски океан. Погледнете го (ако имате вишок скоро три часа 🙂 ) неговото тонење во реално време. Секунда по секунда, реална анимација на катастрофата.


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација