Некој за кафе?


30 минутна кафе пауза, секој ден, гарантираме продолжување на животниот век…

Преубав амбиент во Остин, Тексас… Дрвото е јапонски Јавор.

Некој за??? 🙂


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација