Лавови во резерват за диви животни


Клеј, Даниел и Енцо се три од вкупно 39 тигри, спасени и одземени од приватен парк за животни во Оклахома, САД. Сместени се и веројатно ќе живеат удобно до крајот на природниот живот во резерват за диви ќивотни во Кинесбург, Колорадо.

Колку мирно уживаат во базенот… 🙂

Фотографијата е сопственост на магазинот National Geographic.


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација