Гледајте ја планетава Земја од вселена, во живо!


ESA (Европската Вселенска Агенција) ни овозможува во секој момент да можеме да се вклучиме на едно од нејзините летала и во живо да гледаме сцени од земјината ротација. Не знам за вас, ама мене многу смирувачки ми делува овој поглед!

P.S. Рамноземјаши, кај сте?! 🙂


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација