Видео од површината на комета


Пред пар години, мисијата Розета слета робот на површината на кометата Чурјумов/Герасименко. Ова е видео склопено од сликите кои сондата ги направи.  Еве до каде отиде човештвото! 8)

giphy.gif

Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација