Монти Пајтон Олимпијада! :D


Во очекување на олимпијадата летово, ве потсетуваме на олимпијадата на легендарните Монти Пајтон. Ќе издвоиме дел од дисциплините:


- 200 метри краул за непливачи

- 100 метри трчање за луѓе без чуство за ориентација

- маратон за луѓе со слаби бешики итн. 😀


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација