Македонски приказни, епизода позната како “Ху баба ху”!!! ;)


Ако сте растеле во деведесеттите, ќе ви биде мило да се потсетите на една од најкултните епизоди! 

ХУ БАБА ХУУУ!!! 😀


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација