Двајца нервозни возачи, милион можни завршници!!! :)


Со лудите руси и нивниот страшен сообраќај, можна е сакаква завршница на вакви казни. Како ли ова ќе заврши!? 

П.С. Ќе беше поинтересно да беа пијани! 🙂


Ви се допаѓа? Споделете со вашите пријатели.

Одбери Формат
Приказна
Текст со визуелни елементи и додатоци
Листа
Класична Листа со Ставки
Меме
Прикачете свои слики за да направите меме
Видео
Видеа од Youtube или Vimeo
Слика
Слика или Гиф
Гиф
Класична GIF анимација